3.02.2008

THE EPIC LIFE PLAN

I WILL COMPLETE SCHOOL WITH STRAIGHT A'S IN A SINGLE YEAR! ACTUALLY, FUCK SCHOOL! I'M GOING TO JOIN THE NAVY/AIR FORCE/ARMY/MARINES! IN FACT, FUCK AMERICA! I'M GOING TO JOIN THE CANADIAN NAVY/AIR FORCE/ARMY/MARINES!

I WILL LEARN DISCIPLINE! I WILL LEARN USEFUL TECHNICAL AND VOCATIONAL SKILLS! I WILL BECOME A MASTER TACTICIAN AND COMBATANT! I WILL BECOME THE HONOR, VIRTUE, AND MANLINESS THAT IS PROMISED ME!

I WILL RETURN AND MASTER THE ART OF ACTING WHILE SUPPORTING MYSELF AS A MANLY TECHNICAL/VOCATIONAL MAN, SUCH AS PLUMBING OR ASS KICKING! THEN I WILL BECOME A WORLD-FAMOUS ACTOR/SINGER/SONGWRITER/DANCER/PIANO MAN!

I WILL USE MY RICHES TO CREATE A BETTER WORLD AND MY NAME TO PROMOTE FREEDOM OF EDUCATION! I WILL FINISH GRADUATE SCHOOL AND CONTRIBUTE TO THE SPHERE OF HUMAN KNOWLEDGE, AND THEN I WILL DO MY BEST TO IMPART MY WISDOM AND KNOWLEDGE!

I WILL TOPPLE NEOLIBERALISM!

1 Comments:

Blogger TheVerySexyAtom said...

Wow.

Meanwhile, I really didn't think Acorn was so bad. It felt kinda similar to my style (this may or may not be a good thing). I'm still willing to match your posts, and so I guess it's my turn.

3/02/2008 11:31 PM  

Post a Comment

<< Home